fbpx

Zbuloni 15 fakte interesante për një grua “Dash”

1- Nëse fitoni zemrën e një gruaje “Dash”, vërtet mund ta konsideroni veten me fat. 2-Gruaja Dash është romantike, pasionante, e dashur dhe e vështirë për tu kapur. 3-Takim me një grua Dash? Qëndroni me këmbë në tokë. Ajo nuk i pëlqen të dobëtit. 4-Gruaja Dash preferon një bashkëshort të stilit të lartë për t’i bërë ata të ndjehen krenarë. Dashi ka një ego të fortë sa i përket statusit.

5-Gruaja e përsosur Dash është një miksim i një mësuese, gruaja e mrekullive dhe një yll porno. 6-Gruaja Dash do të veprojë si krijese e bute femërore por në të vërtetë do t’ju “rrahin” nëse është e nevojshme. 7- Gruaja e Dashit mund të mendojë në zgjidhjen e shume problemeve me nje zgjidhje më të mirë se shumë shenja te tjera. 8-Mos e prekni një grua “Dash”, kur ajo është e zemëruar, e trishtuar, ose nuk ju njeh. Do t’ju bërtasë më shumë seç duhet.

9-Sapo një grua Dash është e vendosur të bëjë diçka, asgjë nuk do t’i ndalojë ato. 10-Gruaja Dash është pak e ndrojtur por kryesisht kokëfortë. 11-Nëse kërkoni këshilla nga një grua Dash, ato me siguri do t’jua japin. Ju mund të pëlqeni atë që thuhet, prandaj sigurohuni që keni një shtyllë kurrizore. 12-Gruaja Dash është njëkohësisht agresive dhe e butë, një drejtuese dhe është praktike dhe krijuese.

13-Gruaja Dash do të gjejë shumë mënyra për t’ju bërë të lumtur 14-Gruaja Dash do të mbajë çdo presion ose fyerje thellë brenda pa treguar emocione. 15-Gruaja Dashi – Vepro tani, mendo më vonë.