fbpx

Zëri i Amerikës e pyet: Kush e financon ERTV-në?! Ja përgjigja e Edi Ramës

Zëri i Amerikës ka bërë sot një kronikë të gjatë në lidhje me situatën e vështirë të medias në vend dhe paketës “Antishpifje”.

Në këtë kronikë  “Zëri i Amerikës” e ka pyetur Kryeministrinë në lidhje me shqetësimet e komunitetit të gazetarëve dhe shoqërisë civile për propagandën në rritje të zyrtarëve të qeverisë, për produktin e gatshëm që u ofrohet mediave nga televizioni i kryeministrit ERTV, kostot e tij dhe faktin se kush i mbulon ato, zyra e shtypit pranë kryeministrit nuk iu përgjigj.