fbpx

Zgjidhni një kartë, pika pozitive dhe negative në këtë moment të jetës suaj!

Screenshot_8-26.png

Kontrolli i mendimeve tona është çelësi për të ecur përpara pa ndjenjën e fajit.Për vite, ne kemi dëgjuar, lexuar dhe diskutuar rëndësinë e mbajtjes së një qëndrimi pozitiv përballë vështirësive që na paraqet jeta.Por është koha të rinovojmë mënyrën tonë të të menduarit për të dhe të gjenerojmë zakone të reja që na lejojnë të arrijmë atë që duam.

Një e vërtetë e njohur është se nëse lejoni që mendimet negative t’ju pushtojnë ose nëse lejoni që depresioni të marrë përsipër, ju do të kaloni nëpër jetë pa ditur gjërat e mira në jetën tuaj. Nga ana tjetër, mendimi i tepërt pozitiv gjithashtu mund të shtrembërojë realitetin.

Teprimet dhe ekstremet nuk janë miq të mirë. Ju duhet të ndryshoni zakonet tuaja të të menduarit, mekanizmat tuaj “mbrojtës” kundër zhgënjimeve dhe të gjeni çelësin për të ndezur motorin tuaj të brendshëm. E gjithë kjo do t’ju lejojë të keni një jetë më të plotë.

Pas kësaj hyrjeje rreth mendimeve pozitive dhe negative në jetën tonë, ne ju sjellim kartat Prisma Vision, të cilat do të na tregojnë një pikë pozitive dhe negative në këto momente të jetës sonë.

Zgjidhni kartën që ju tërheq më shumë vëmendjen dhe pastaj lëvizni poshtë dhe gjeni kuptimin e saj.

 

Karta # 1:

 

Nëse kjo ishte karta që zgjodhët, do të thotë që kohët e fundit vërtet dëshironi të shpenzoni para për gjëra që e dini se janë të panevojshme.

Negative- Do të stresoheni duke menduar ta bëni pa menduar apo jo. Bëni kujdes sepse mund të keni probleme financiare nëse i blini ato çudira sipas tarotës. Tani është koha të kujdesemi për të tjerët.

Pozitive – Kjo kartë tarot ju tregon se ju mund të besoni në shumicën e njerëzve që takoni dhe do të jetë një kohë e favorshme për ndërveprime me njerëz, madje edhe dashuri të reja mund të lindin. Edhe do të ketë një jetë të mirë shoqërore.

 

Karta # 2:

Pozitive- Kjo kartë zbulon se një përgjegjësi e re do të vijë në jetën tuaj. Somethingshtë diçka e re, që do të ndryshojë pak jetën tuaj.

Edhe pse është një përgjegjësi e re, do t’ju sjellë shumë bekime dhe gëzime.

Negative- Një cikël negativ i jetës suaj do të përfundojë sipas këtij leximi, dhe me përfundimin e tij, një fazë e re e jetës suaj do të vijë.

Pengesat do të lihen pas dhe do të mund të merrni frymë lehtë. Muajt ​​në vijim do të jenë të qetë, më në fund mund të pushoni dhe të relaksoheni.

Ju jeni një person shumë i hapur dhe bëni gabim të jeni të sinqertë me këdo. Në mjedisin tuaj, ekziston një person toksik që gëzohet kur i tregoni diçka negative për jetën tuaj. Mos u tregoni kaq të hapur për të gjithë.

 

Karta # 3:

Negative- Një energji dërrmuese mund t’ju rrethojë, por mos i jepni shumë rëndësi, nuk është ajo që duket.

Kjo do të materializohet në ndonjë zakon të keq, ose në një person të padëshirueshëm që ndihet ziliqar ndaj jush ose flet negativisht për ju me të tjerët.

Do të keni një përvojë disi të pakëndshme, por si kthim, do të merrni mençuri që do t’ju ndihmojë të mos e keni më atë problem.

Pozitive – Jo gjithçka do të jetë e keqe, fati do ju shoqërojë në ndonjë aspekt të jetës suaj, duhet ta merrni me mend se çfarë është.

Por ju do të duhet të bëni meritë për ta njohur atë, do të jeni në gjendje të arrini një qëllim në të cilin përpiqeni të arrini. Gjithçka do të varet nga vullneti që vendosni për ta arritur atë.

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303