Rreth nesh

Real News është televizioni kryesor në Shqipëri për saktësinë e lajmeve të orës së fundit dhe lidhjeve të drejtperdrejta të ngjarjeve më të rendësishme të vendit, me edicione speciale për mbulimin, pasqyrimin dhe analizimin e çdo ngjarjeje apo evenimenti të rëndësishëm në Shqipëri dhe në trevat shqiptare, Kosovë e Maqedoni dhe kudo ku shqiptaret jetojne ne bote.

NIPT: L81807023D

Informacion kontakti

  • Address: Tirana, Albania
  • Phone: +355693333303
  • E-mail: info@real-news.tv

Na shkruani