18.5 C
Tirana
E martë, 21 Maj, 2024
[reendex_news_ticker_rss_shortcode title=”Showbiz” strip_title=”” strip_desc=”50″ show_desc=”1″ show_date=”1″ open_newtab=”1″ read_more=”…” ticker_speed=”5″ count=”11″ enable_ticker=”1″ urls=”http://real-news.tv/category/showbiz/feed”][reendex_news_slider_shortcode title_length=”20″ category_show=”1″ order=”ASC” offset=”0″ categories=”271″ taxonomies=”566″]
[reendex_module_title_three_shortcode title=”Te rejat e fundit te Showbizit” subtitle=”Lajmet dhe thashethemet e fundit nga vipat shqiptarë dhe te huaj, lajmet e fundit në modë dhe showbizin shqiptar.”]
[reendex_news_module_one_shortcode title_style=”1″ title_length=”3″ content_length=”40″ category_show=”1″ date_show=”1″ item_image=”item-image-3″ offset=”0″ categories=”270″ category_sh=”0″ date_sh=”1″ readmore_sh=”0″ per_page=”10″ section_title=”Showbiz” section_sub_title=”Te fundit” title_text_color=”#ffffff” title_bg_color=”#654e9c” taxonomies=”566″]
[reendex_big_sidebar_ad_banner_shortcode add_image=”207″ ad_image=”36830″][/reendex_big_sidebar_ad_banner_shortcode][vc_wp_calendar el_class=”mb-30″][reendex_weather_shortcode weather=”1″ extra_class=”mb-30″]
[reendex_stay_connected_shortcode social_media=”%5B%7B%22social_icon%22%3A%22facebook%22%2C%22social_link%22%3A%22%23%22%7D%2C%7B%22social_icon%22%3A%22youtube%22%2C%22social_link%22%3A%22%23%22%7D%2C%7B%22social_icon%22%3A%22twitter%22%2C%22social_link%22%3A%22%23%22%7D%2C%7B%22social_icon%22%3A%22linkedin%22%2C%22social_link%22%3A%22%23%22%7D%2C%7B%22social_icon%22%3A%22pinterest%22%2C%22social_link%22%3A%22%23%22%7D%2C%7B%22social_icon%22%3A%22google-plus%22%2C%22social_link%22%3A%22%23%22%7D%2C%7B%22social_icon%22%3A%22rss%22%2C%22social_link%22%3A%22%23%22%7D%2C%7B%22social_icon%22%3A%22tumblr%22%2C%22social_link%22%3A%22%23%22%7D%5D” title=”Stay Connected”]
[reendex_center_ad_banner_shortcode add_image=”6054″ ad_image=”36790″ extra_class=”mb-30″][/reendex_center_ad_banner_shortcode][reendex_module_title_one_shortcode title=”TITUJ TE TJERE KRYESORE NGA” title_2=”item sections” title_b=”latest # news” title_link=”http://real-news.tv/category/showbiz/” highlighted_title=”Showbizi” subtitle=”#Showbiz”]
[reendex_posts_big_gallery_slider_two_shortcode offset=”0″ taxonomies=”566″][vc_btn title=”Me shume” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2F51.15.231.74%2F~silver%2Fcategory%2Fshowbiz%2F|||” css=”.vc_custom_1532596396733{margin-top: 25px !important;}”]