fbpx

Erdogan: Do ndërtojmë 500 banesa për të prekurit nga tërmeti

Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri.

“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan.