fbpx

5 lloje meshkujsh të cilëve duhet t’ju shmangeni

12-13.jpg

Një burrë mund të jetë i lezetshëm, tërheqës, me para, por me një tipar të tmerrshëm që ndryshon gjithçka. Mund të mos vërehet menjëherë, por përfundimisht do të shfaqet.

Më poshtë ne do ju listojmë pesë lloje burrash të rrezikshëm për një marrëdhënie vërtet të mirë dhe të suksesshme. Ju duhet t’i shmangni ato me çdo kusht, nëse doni të martoheni dhe të jetoni të lumtur.

1. Ai që pëlqen shumë vajza

Çdo grua duhet të ndiejë se është e vetmja për burrin e saj. Nëse i dashuri juaj tërhiqet nga vajzat e tjera, do të ndjeni stres dhe zhgënjim gjatë gjithë kohës. Mos mendoni se mund ta ndryshoni këtë lloj burri.

2. Ai që jeton për të punuar

Nëse puna është më e rëndësishme se ju për partnerin tuaj, një marrëdhënie e tillë është e dënuar të dështojë. Ju duhet të kaloni kohë së bashku nëse dëshironi të krijoni një marrëdhënie vërtet të mirë.

3. Ai që vetëm qahet

Mos e lidhni jetën tuaj me një njeri të dobët dhe gjithmonë ankohet. Ju do të humbni kontrollin pas një kohe. Duhet të kërkoni më mirë një burrë të pavarur dhe serioz.

4. Narcisti

Ky vetëbesim i lartë do të bëhet një disavantazh i madh në marrëdhënien tuaj, sepse ky njeri nuk do t’ju dojë kurrë më shumë sesa e do veten.

5. ‘Kam gjithmonë të drejtë’

Ai mendon se di gjithçka dhe i di më mirë se ju. Ai nuk humbet asnjë rast të vetëm për ta treguar këtë. Neglizhimi i mendimit tuaj do t’ju bëjë shumë të pakënaqur pas një kohe.

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303