Aksident në Fier, çifti i të moshuarve përfundojnë në Gjanicë

Një aksidenti ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Fier. Drejtuesi i një automjeti tip Benz ka tentuar të parkojë mjetin e tij në një kantier ndërtimi, ku një firmë po punon rehabilitimin e lumit Gjanica.

Siç mësohet mjetit nuk i kanë mbajtur frenat dhe ka rrëshqitur duke përfunduar në lumë.

Fatmirësisht çifti i të moshuarve që ishte në makinë nuk janë dëmtuar. Policia dhe ambulanca kanë shkuar në vendngjarje për tu ardhur në ndihmë qytetarëve.