Akuzat ndaj Berishës për ndalimin e shkeljes në SHBA, reagon DASH

f88924d4bf486893755c271e44794817_L.jpg

Ditën e djeshme u zhvillua një debat me tone të ashpra dhe fyese mes Ramës dhe Berishës në Kuvendin e Shqipërisë.

Rama pyeti Berishën nëse mund ta ‘kapërcente dot oqeanin’, duke iu referuar ndalimit për në SHBA, por sot DASH ka një përgjigje.

‘Gazeta Shqiptare’ ka kontaktuar me Departamentin e Shtetit, ku specialisti i çështjeve publike, Scott Lueders, i ka kthyer një përgjigje lidhur me çështjen.

“Rastet e refuzimit të vizës që lidhen me çështje të korrupsionit të cilat Departamenti i Shtetit ka zgjedhur t’i publikoje, ndodhen këtu:

https://www.state.gov/j/inl/rls/prsrl/2018/index.htm

Siç mund ta shihni, Sali Berisha nuk është në këtë listë.

Përtej këtyre pak publikimeve, (në listë ndodhen Adriatik Llalla, Tom Doshi dhe familjet përkatëse) në përgjithësi Shtetet e Bashkuara nuk komentojnë çështje individuale të vizave”, shkroi Scott Lueders, specialist i çështjeve publike në Byrone e çështjeve ligjore dhe trafikut të narkotikëve në DASH.

scroll to top