Bie zjarr në godinën e Bashkisë së Durrësit

Godina e Bashkisë së Durrësit është përfshirë nga flakët. Zjarri ka rënë në zyrat e tatim taksave në katin e parë të Bashkisë.

Ende nuk dihen shkaqet e këtij incidenti por në vendngjarje kanë shkuar menjëherë forcat e policisë dhe zjarrfikëset të cilat po punojnë për shuarjen e flakëve.