fbpx

Bllokohet në Shqipëri anija ruse, ja ngarkesa

Një anije ruse është bllokuar në Portin e Durrësit. Anija ishte nisur nga Rusia me destinacion Shqipërinë, e mbushur me grurë  Bllokimi i anijes ka ndodhur pasi palët nuk kanë rënë dakord për çështjet financiare.

Mes pronarit të anijes dhe blerësit të mallit ka pasur mosmarrëveshje. Anija prej dy javësh ishte në pritje për të shkarkuar sasinë e grurit.

Anija është bllokuar me vendim gjykate nga Gjykata e Durrësit.