Dëbora/ Aksi rrugor ku duhet të përdorni zinxhirët

51543384_685490345178911_6200519378996297728_o.jpg

Një tjetër njoftim është bërë nga ARRSH, ku jep informacion në lidhje me gjendjen e akseve kryesore nga reshjet e dëborës.

Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar, qarkullimi i automjeteve në të gjithë akset rrugore është i lirë, pasi nuk ka asnjë rrugë të bllokuar.

I vetmi aks ku patjetër duhet të përdorni zinxhirët është Qafë Dragalicë-Klenje-Steblevë.

ARRSH gjithashtu thekson se kompanitë e mirëmbajtjes kanë bërë pastrimin e rrugës dhe shpërndarjen e kripës në segmentet ku ka pasur ngrica./real-news.tv

scroll to top