Denoncohet tjetër skandal/ “Ja drejtori i radhës i dënuar nga gjykatat”

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari i cili denoncon se drejtori i Portit të Shëngjinit, Agustin Gjini, qenë i dënuar nga Gjykata e Lezhës.

Në publikimin e denoncimit ish-kryeministri shkruan se ‘Krimi dhe dënimi nga gjykatat, kriter merite për tu rritur në drejtor dhe më lartë në narkoshtetin e Edvin Mafisë!.