fbpx

“Do kuptoheshin nëse do thoshin dhe një gënjeshtër të pastër”. Ja dy shenjat që nuk gënjejnë dot

genjehster.jpg

Dy janë shenjat e horoskopit të cilat nëse do të thoshin qoftë dhe një gënjeshtër të bardhë do i tradhëtonte fytyra. Bëhet fjalë për shenjën e Luanit dhe Peshqëve.

Luani

Luani është një shenjë shumë e drejtpërdrejtë dhe ndihet rehat kur thotë të vërtetën. Kur përpiqet të gënjejë, ai ndjen një presion të çuditshëm brenda, kështu që ajo që thotë do të dalë shumë e rremë.

Për më tepër, nëse personi me të cilin po flet i bën pyetje eksploruese, ai do t’i “luajë ato” plotësisht dhe nuk do të jetë në gjendje të mbështesë as gënjeshtrën e tij dhe as sigurisht detajet që e shoqërojnë atë.

Peshqit

Peshqit ndjehen të tmerrshëm kur gënjejnë dhe ndjenjat e tyre reflektohen në fytyrën e tyre. Është një shenjë shumë ekspresive dhe kjo është një pasuri kur shprehet me ndershmëri. Por ekspresiviteti i tij është një disavantazh i madh kur përpiqet të thotë një gënjeshtër.

Një histori mund të tregohet dhe shprehjet e fytyrës së tij tregojnë një tjetër, krejtësisht të ndryshme që bie në kundërshtim me atë që thotë ai.

 

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303