Dy të zhdukur në Tepelenë prej 5 ditësh

Dy persona janë deklaruar të zhdukur në Tepelenë dhe Përmet. Bëhet fjalë për Sokol Ramën dhe shokut të tij nga Përmeti me iniciale G.H.

Duke qenë se Rama nga fshati Mamaj i Tepelenës është një emër i njohur për policinë lokale pasi është me precedentë penalë mendohet se zhdukja e të dyja ka lidhje me transportin e lëndëve narkotike.

Telefonat në përdorim të tij janë vënë nën gjurmimin policor.  /real-news.tv/