fbpx

E fundit/ Ja bizneset që u mbyllën, numri i tyre arrin majat

qeve.jpg

Ministria e Ekonomisë dhe e Financave prej disa ditësh vijon zbatimin e Planit të Masave kundër Informalitetit dhe Evazionit Fiskal në sektorët e Turizmit, Ndërtimit, Hidrokarbureve, Tregtimit të mallrave me akcizë. Dhjetëra biznese të mëdha janë bllokuar, ndërsa një numër i konsiderueshëm personash janë vendosur në ndjekje penale.

Këto subjekte sipas të dhënave të publikuara janë debitorë ndaj shtetit dhe dyshohen për moslëshim kuponësh tatimorë, evazion fiskal, fshehje të ardhurash etj.

Advertisement

DONNIANA

EUROKOS HOLDING

RAJFI GROUP

BOSHNJAKU B

SHOQERI E THJESHTË COPRI

VEGA’

ARIFAJ

ERJONI

ALBA SHOES GROUP

VIND

EUROPIAN EDUCATION

FUSHË-KRUJË CEMENT

JUNIK

ELBASAN CEMENT

BYLIS ENERGJI

BIRRA TIRANA

FINK PEK Petroleum

TOSK ENERGY

SHEGA TRANS

RAMETAL

MITO BY CARTERINA FIRENZE

ACQUARIO SALI PESHKU

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303