fbpx

EMRAT/ Përfundon votimi i PD-së në Dibër, Mat e Buqizë, kush janë të zgjedhurit

Anëtarësia e PD-së në Dibër, Bulqizë e Mat ka përzgjedhur kandidatët që kalojnë në fazën tjetër të procesit.

Në Dibër ka 7 kandidatë, teksa janë skualifikuar Bajram Balliu dhe Agron Qoku. Në Bulqizë votoi 50% e anëtarësisë, ndërsa në Mat që ka 7 kandidatë, pjesëmarrja ishte 60%.

Qarku i Dibrës ka konfirmuar 20 nga 22 kandidatë në garë.

Njoftimi i plotë:

Kushtet e rënduara të motit nuk kanë penguar demokratët e Qarkut Dibër të votojnë në masë për kandidatët potencialë për deputetë. Pjesëmarrja në nivel qarku ishte 57,6 %.

Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

Dega Mat, qarku Dibër:

BASIR ÇUPA

DEA KAZIU

DENISA VATA

DHURATA ÇUPI

KRESHNIK ÇOLLAKU

LINDITA DODA

NEZIR RIZVANI

Dega Dibër, qarku Dibër:

ALBERT KOJKU

ILIR HYSA

JETON KALOSHI

LUAN HAKA

MIRELA MAZARI

NEHAT COLLAKU

XHEMAL GJUNKSHI

 

Dega Bulqizë, Qarku Dibër:

BARDHYL RAMA

DURIM BALLA

EDMOND ISAKU

FLLANXA LOSHA

MUIS LLANAJ

PETRIT DODA