fbpx

Emrat/ Policia shkatërroi 4 banda kriminale, sot jepen masat e sigurisë për ta

Para 2 ditësh, policia dhe Prokuroria bëri me dije superoperacionin ‘LIMIT’, ku në pranga kanë rënë shumë pjesëtarë të 4 bandave kriminale në vend.

Ndërkohë, sot pritet dhënia e masës për disa nga të arrestuarit.

Mes të arrestuarve shqiptarë, në pranga ka rënë edhe një shtetas turk, banues në Durrës.

Ndërkohë si pjesëtarë të 4 bandave kriminale janë vënë në pranga:

Aleksander Pepi alias bani
Gjergji Çollaku
Hysni Sadik
Sokol Nesimi
Bilbil Shqalshi
Andrea Caca
Emiliano Kalemi
Eljon Jaho
Festim Çorvaxhi alias Bajraktari
Gjergji Muke
Romeo Tare
Enkelejdi Sadik
Kristo Çobaj
Gjergji Çobaj
Besjan Zenel
Bektash Zenel
Edmir Ballia
Eduart Hoxha
Arber Brahimi
Fejzo Dana
Agron Manka
Ertin Hoxhalli
Vangjel Brahimi