fbpx

Fantazitë më të mëdha seksuale të femrave dhe meshkujve

Screenshot_10-6.jpg

Mund t’ju duket pak e çuditshme, por shumë njerëz kanë lista me gjërat seksi që do të dëshironin t’i provonin para se të vdisnin.

Siç duket, shenjë e një jete të jetuar mirë është përjetimi i shumë orgazmave, transmeton Telegrafi.

Por, cilat janë gjërat seksuale të cilat u interesojnë më së shumti njerëzve?

Sipas një anketimi të ri, seksi anal, seksi në vende të pazakonta dhe seksi vetëm për një natë janë mjaft të popullarizuara.

Lista e gjërave seksuale që njerëzit duan t’i provojnë para se të vdesin dallon në bazë të gjinisë.

Më poshtë i keni disa prej top dëshirave seksuale të femrave:

– Përdorimi i lodrave seksuale
– Seksi në ujë
– Seksi në veturë
– Seks përmes telefonit
– Përdorimi i lidhëseve të duarve
– Seksi me sy të lidhur, etj.

Më poshtë i keni disa prej top dëshirave seksuale të meshkujve:

– Seksi në veturë
– Seksi në ujë
– Seksi anal
– Seksi vetëm për një natë
– Seksi në treshe
– Seksi që përfshin edhe ushqimin
– Video-incizimi i marrëdhënies, etj. /Telegrafi/

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303