fbpx

Flakë në kodrat afër Tiranës

Në fshatin e Lundrës, shumë afër Tiranës një sipërfaqe e konsiderueshme toke është përfshirë nga flakët.

Sipas raportimeve paraprake drejt vendngjarjes mësohet se janë nisur mbi 20 forca policore dhe katër zjarrfikëse.

Ende nuk dihen shkaqet e rënies së zjarrit.