FOTO/ Vrasja e administratorit, identifikohen 3 autorët

Ditën e djeshme u vra administratori i njësisë Kotë, Argjil Gjoka.

Ndërkohë, gjatë ditës së sotme janë identifikuat autorët dhe janë publikuar imazhe të tyre.

Raportohet se ata janë Arif, Jaçe dhe Namik Bejtaj, përkatësisht 19, 22 dhe 30 vjeç.

Ata janë të afërm dhe në objektiv kishin për të vrarë dy vëllezër.

Ka qenë Argjil Gjoka, i cili ka ndërhyrë dhe për pasojë është qëlluar me pistoletë, ku edhe ka humbur jetën