fbpx

Gërmimet në Apoloni zbulojnë granatën e Luftës së Parë Botërore

Gërmimet në parkun arkeologjik të Apolonisë kanë nxjerrë në sipërfaqe një granatë dore që mendohet se i përket Luftës së Parë Botërore.

I gjithë territori është rrethuar me perimetër sigurie dhe pranë vendit ku është gjetur granata ndodhen edhe forcat policore.

Ne vendin e ngjarjes ndodhet edhe ekspedita franceze e cila po merret me gërmimet në këtë zonë.

Granata pritet të demontohet nga forcat xheniere.