Historia e trishtë e ‘Tri Luanëve’/Nga ferri i Shqipërisë në parajsën e Holandës

Organizata “Vier Photen” njoftoi se tri luanët e nisur nga Shqipëria, Lenci, Bobi dhe Zhaku mbërritën më në fund në Qëndrën e Kafshëve të Mëdha, Felida, në Hollandë.Udhëtimi i tyre prej mëse 3000 km nëpër Evropë përfundoi dhe tani ata mund të çlodhen dhe të gëzojnë jetën. Ndiqni videon: