29.5 C
Tirana
E enjte, 18 Korrik, 2024

TË FUNDIT

Imazhi që do të zgjedhësh tregon në cilën fazë të jetës je!

spot_img

Imazhi që do të zgjedhësh nga këto në foto tregon në cilën fazë të jetës je:

Ja përshkrimi i tyre:

Atleti

Faza e atletit është faza e papjekurisë. Karakterizohet nga një obsesion për sa i takon pamjes. Gjatë kësaj faze ju mund të shfaqni shenja të narcizmit ose mund të jeni kritik ndaj gjithçkaje që ju rrethon.

Kjo është një sjellje tipike prej adoleshenti, ose mund të vazhdojë më tej nëse individi është rritur nga prindër narcistë.

Luftëtari

Ndërkohë që rritemi lemë pas fazën e atletit dhe shkojmë në fazën e luftëtares. Këtu fillojmë të marrim përgjegjësi për dëshirat dhe suksesin që duam të kemi në jetë.

Objektivat tona do të jenë më të qarta dhe pak nga pak do të përmirësohen.

Konfirmimi

Faza e konfirmimit është një hap i madh para. Kjo fazë është e lidhur ngushtë me prindërimin, me edukimin e fëmijëve si dhe me impenjimin për ti kritikuar fëmijët për ti drejtuar kah rritjes së brendshme.

Në këtë pikë nuk bëhet fjalë vetëm që të rrisësh fëmijë duhet edhe ti lësh atyre një trashëgimi emocionale.

Spiritual

Faza spirituale është faza e fundit e jetës. Në këtë fazë kuptojmë se jemi më shumë nga sa dimë. Kuptojmë se nuk na përkasin as paratë, as miqtë , por vetëm vetja.

Kuptojmë se jemi qenie shpirtërore në një udhëtim që quhet jetë, një udhëtim që nuk ka as fund as fillim.

Faza spirtuale konsiston në relaks, ndriçim dhe ushqim shpirtëror, pa pasur asgjë dhe pa pritur asgjë në këmbim nga të tjerët.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Më të lexuarat