fbpx

Informacione për parcela kanabis, policia aksion në Krujë dhe Fushë-Krujë

Në kuadër të masave për parandalimin e kultivimit të lëndëve narkotike, policia po zhvillon aksion në Krujë dhe Fushë-Krujë.

Sipas burimeve bëhet e ditur se kontrollet po zhvillohen në fshatrat e Malësisë së Krujës dhe Niklës.

Burimet bëjnë të ditur se policia ka informacione për parcela ku kultivohet kanabis.

Ende nuk ka një informacion zyrtar nga policia për aksionin.