fbpx

Kapshticë, kapen 21 emigrantë në fshatin Trestenik

Numri i emigrantëve të paligjshëm që hyjnë në kufirin e gjelbër në Kapshticë është rritur.

Policia kufitare raporton se janë kapur 21 emigrantë në fshatin Trestenik, mes tyre gra, fëmijë e burra.

13 prej emigrantëve të kapur janë të së njëjtës familje. Ata përfshijnë kombësi të ndryshme si marokenë, sirianë dhe irakianë.

Gjatë muajit shtator ka pasur dyndje të hyrjes së refugjatëve kryesisht në vendin tonë kryesisht në dy fshatrat kufitarë Trestenik dhe Vernik.