Kartat ID dhe pasaportat, tjetër njoftim i Ministrisë së Brendshme

Karta-ID-768x512.jpg

Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes e Civile njofton gjithë qytetarët e se për shkak të fluksit të lartë të aplikimeve për kartë identiteti dhe pasaportë biometrike, zyrat e aplikimit do të jenë të hapura dhe nesër.

Sipas urdhrit, zyrat e aplikimit duke u nisur nga fluksi i qytetarëve  do të jenë të hapura dhe ditën e shtunë, më datë 2 shkurt për Tiranën dhe disa qytete të tjera kryesore.

Kështu përveç kryeqytetit, zyrat do të jenë të hapura dhe në Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Lushnjë, Korçë, Shkodër, Kamëz dhe Vlorë.

scroll to top