fbpx

Kompania e Ford nis prodhimin e maskave

Kompania e madhe e prodhimit të makinave Ford, ka nisur prodhimin e maskave mbrojtëse.

Edhe kompani si Tesla dhe General Motors e kanë kthyer prodhimin e tyre të makinave për prodhimin e maskave dhe ventilatorëve.

Formula 1 i vjen në ndihmë Britanisë së Madhe në këtë periudhë pandemie.

Një version i ri i respiratorëve që mund të ndihmojë pacientët e infektuar nga koronavirusi është krijuar në më pak se një javë nga një ekip, ku u përfshinë pjesëtarë të skuderisë Mercedes.