fbpx

Koronavirusi/ Fluks i qytetarëve në tregje e markete për ushqime, ja ç’ndodhi sot në Durrës

Shumë qytetarë dynden nëpër tregje dhe markete gjatë orarin qëe ka vendosur qeveria në dispozicion. Ata kanë frikë se mos ushqimet mbarojnë dhe për këtë arsye renden me vrap.

Mirëpo sot në portin e Durrësit janë ankoruar dy tragete AF Marina dhe FB Bari, përkatësisht me 95 kamiona, 76 shofera si dhe tjetra me 45 kamiona 37 shofera, të cilët transportojnë produkte ushqimore.