Kujtim Gjuzi në shoqërinë e dy vajzave simpatike ndjek ndeshjen Shqipëri-Islandë

Deputeti i opozitës parlamentare Kujtim Gjuzi është fotografuar në Arenën Kombëtare, duke ndjekur ndeshjen e kombëtares përballë Islandës.

Gjuzi është parë në shoqërinë e dy vajzave mjaft simpatike.

Ndeshjen e djeshme e ndoqi edhe Presidenti i Republikës, Ilir Meta dhe disa personalitete të tjera politikë.