fbpx

Kujtim Gjuzi shpërthen ndaj biznesmenit homoseksual: I ke bërë lekët me b.*thë…

Kreu i Partisë Konservatore, Kujtim Gjuzi ka lëshuar gojën duke sharë dhe ofenduar biznesmenin homoseksual Elton Ilirjani, duke i thënë se ai i ka nxjerrë lekët përmes b.*thës.

Gjuzi e akuzoi Ilirjanin së kishte bërë para duke punuar në tub dhe se për të ishin diarre komplet komuniteti LGBT. Teksa e pyet pse i k abuzët e kuqe, Ilirjani nxjerr buzëkuqin e buzëve dhe lyen buzët.

Gjuzi: Ça kërkon ti me të kuqin e buzëve. Del nga Tepelena me prapanicë mbrapsht. Ti me prapanicë ke bërë para. Ca ti bëj Zhejit se nuk e dija që ishe këtu. Ky s’ka lënë gjë pa bërë. I ke fituar paratë atje në tub. Ju jeni diarre komplet, keni nevojë për pampers.

Ilirjani: Ti je injorant! Më vjen shumë keq që qenka deputet. Kush e ka vënë këtë deputet?