fbpx

Kushte skandaloze në qendrën shëndetësore në Patos

Qendra shëndetësore në Patos lë shumë për të dëshiruar me kushtet e saj.

Bëhet me dije se prej 3 muajsh, qendra nuk funksionon dhe nuk ofrohet asnjë shërbim për banorët e kësaj zone.

Vetë qytetarë bëjnë me dije se kushtet janë skandaloze dhe ekstreme.

Ndërkohë, ata kanë protestuar ditën e sotme pasi presin ndihmën e institucioneve përkatëse për rikonstruktimin e qendrës./real-news.tv