Largohen zëvendësministret e Financave dhe Drejtësisë

Zëvendësministrja e Drejtësisë, Teuta Vodo dhe zëvendësministrja e Financave dhe Ekonomisë, Albana Shkurta janë larguar ditën e sotme nga postet e tyre. Mësohet se Shkurta ka dhënë dorëheqjen, ndërkohë Vodo është liruar nga detyra e saj edhe pse nuk dihet ende arsyeja.

Vodo dhe Shkurta morën detyrat e tyre si zëvendësministre në vitin 2017.

Ka qenë ministrja Etilda Gjonaj, e cila ka kërkuar dorëheqjen e Teuta Vodos, e cila është edhe anëtare e kryesisë së Partisë Socialiste./real-news.tv