Lleshaj pret mysafirët e veçantë, lëshon mesazhin e fortë

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka pritur sot disa mysafirë të veçantë, ndërsa ka dhënë edhe një mesazh të fortë në lidhje me sigurinë në rrugë. Lleshaj shkruan se aksidentet në rrugë vrasin shumë herë më tepër se kriminelët.

Ministri është takuar me ekipin fitues të biçiklistëve të shkollës 9-vjeçare “Pjetër Budi” në Tiranë që do të përfaqësojnë Shqipërinë në konkursin ndërkombëtar që zhvillohet në Gjenevë. Në emër të së ardhmes së tyre, Lleshaj kërkon nga qytetarët më shumë kujdes dhe përgjegjësi në qarkullimin rrugor.

fot 1 fot 2 fot 3 fot 4
<
>