fbpx

Mendojeni edhe njëherë mbajtjen e ushqimeve në paketim letre

Screenshot_2-1.jpg

Çdo herë që dalim për pazar kemi dilemën e përheshme: paketim letre apo plastikë? Është bërë e zakonshme se i pari është zgjidhja më e mirë.

Por sidoqoftë, letra dhe plastika kanë të metat e tyre. Sipas hulumtimeve, prodhimi i çantave të letrës lëshon 70 për qind më shumë ndotje, përdor katër herë më shumë energji dhe merr më shumë kohë për t’u shpërbërë, krahasuar me qeset plastike.

Kështu që mund të thuhet se opsioni më i mirë është të mbani çanta të ripërdorshme në mënyrë të vazhdueshme.

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303