Misteri që rrethon avionin e Emiliano Sala

skysports-emiliano-sala-nantes_4547074.jpg

Lojtari Emiliano Sala u zhduk në mënyrë të mistershme kur avioni me të cilin ai udhëtoni humbi nga radarët duke mos mbërritur në destinacion.

Kjo ngjarje është e rrethuar me një mister të pazakontë, pasi sediljet e dala në breg dhe që mendoheshin se i përkisnit avionit Piper PA-46Malibu rezultojnë të mos jenë të këtij avioni. Kjo është bërë e ditur nga autoritetet policore.

“Pjesët e gjetura nuk i përkasin Piper PA-46Malibu, hetimi është mbyllur”, u bë e ditur nga ana e policës. Të gjitha kërkimet rikthehen në pikën 0, ndërsa çlirimeve të para që një fund tragjik nuk është i konfirmuar pas pjesëve të gjetura në breg, shtohet enigma: “Çfarë ka ndodhur me këtë rast”?/real-news.tv/

scroll to top