fbpx

Ndërprerje të energjisë në disa zona në Tiranë, ja arsyeja

OSHEE ka njoftuar se sot dhe nesër (26-27 gusht) do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës. Kjo për shkak të rikonstruksionit të kabinave.

26 gusht

09:00-15:00

rruga “Marie Logoreci”,  rruga Sadik Petrela pjeserisht. rruga “Bajo Topulli” pranë Kryegjyshatës

09:00-12:00

rruga e Barrikadave, rruga “Ludovik Shllaku”

09:00-13:00

rruga “Hasan Ceka” pranë rrugës “Don Bosko”.

27 gusht

09:00- 15:00

rruga “Nikolla Tupe”,  rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, rruga “Ismail Qemali”, rruga “Marie Logoreci”,  rruga Sadik Petrela pjeserisht

09:00-13:00

rruga “Eshref Frashëri”