Në një shkollë të Danimarkës mësojnë se Serbia nuk ekziston

Në një shkollë në Danimarkë një libër me harta tregon se si Serbia nuk ekziston dhe Kosova paraqitet me kufij më të gjerë territorialë, duke u kufizuar me Hungarinë.

Edhe pse mund të jetë thjeshtë një lapsus, në këtë hartë territori e Serbisë është futur brenda kufijve të Kosovës, në një moment kur tensionet dhe diskutimet për ndryshim kufijsh janë në kulm.

Publikimi i kësaj harte në rrjetet sociale ka sjellë shumë reagime dhe ilaritet. /Real-news.tv/