fbpx

Negociata me Shqipërinë, parlamenti holandez nis diskutimet

Ndërkohë që mungojnë edhe 10 dita kur liderët e BE-së do të marrin vendimin përfundimtar, Parlamenti holandez ka nisur ditën e stome diskutimet në lidhje me vendimin për hapjen e negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për Bashkimin Europian.

Vendimi nga Këshilli Evropian do të jepet më 18 tetor.