“Nëse preket Mitrovica do të ketë luftë”

Janë nxehur gjakrat në Kosovë në kuadër të bisedimeve me Serbinë dhe idenë e një shkëmbimi territoresh.

Ka qenë Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri, ka paralajmëruar sot se “nëse preket qyteti i Mitrovicës do të ketë luftë”.

Ketë deklaratë z. Bahtiri e bëri gjatë një aktiviteti në kuadër të përkujtimit të 19 vjetorit të masakrës së natës ndërmjet 3 dhe 4 shkurtit të vitit 2000, që ndodhi në veri. /real-news.tv/