fbpx

Përmbyset maunia në Librazhd, asnjë tentativë për ta lëvizur

Një maune është rrëzuar mëngjesin e sotëm në rrugën drejt Librazhdit.

Mjeti i transportit të tonazhit të rëndë ka dalë nga rruga dhe është përmbysur në anë të rrugës.

Maunia ende nuk është zhvendosur. Për sa i përket rrethanave të kësaj ngjarjeje dhe drejtuesit të mjetit nuk ka të dhëna të mëtejshme.