Revoltohen fermerët: Kemi falimentuar. S’na përkrah kush!

Kur për pak ditë opozita do të mbajë protestën e saj ndaj qeverisë Rama, shumë qytete kanë filluar të protestojnë.

Kësaj radhe opozita mbajti një protestë në Urën Vajgurore, Berat.  Protestës i janë bashkuar edhe fermerët e zonës. Me pankarta në duar dhe thirrje antiqeveritare,  ata shpallin falimentimin e tyre.

“Kemi falimentuar qeveria ka rënë poshtë”, shprehen fermerët./real-news.tv/