Riaktivizohen vatrat e zjarrit në Fier, digjen 20 hektarë pisha

Janë riaktivizuar disa vatra zjarri në zonën kodrinore të Cakranit në Fier. Forcat zjarrfikëse të Fierit po punojnë për shuarjen e flakëve, duke punuar edhe me mjete rrethanore.

Zjarri ka nisur pasditen e së dielës duke shkaktuar dëme të konsiderueshme. Deri në këto momente janë djegur rreth 20 ha sipërfaqe me pisha dhe shkurre.