fbpx

Rrjedhje gazi në hotel, toksikohen 46 persona, nisen me urgjencë në spital

Dyzet e gjashtë persona janë toksikuar për shkak të rrjedhës së gazit në një hotel në qytetin e Vinipeg në Kanada, kanë njoftuar autoritetet kanadeze.

“Mundemi të vërtetojmë se nuk ka viktima dhe asnjë pacient nuk ka kërkuar kurim intensiv”- thotë shërbimi rajonal shëndetësor, sipas CBS.

Shumica prej tyre janë lëshuar nga spitali mbrëmjen e së martës pasi u është ofruar ndihma e parë, thuhet në kumtesë.