Sapo ndodhi/ Drejtuesi i policisë rrugore apel për shpejtësinë, pas krahëve të tij aksident i rëndë

Teksa drejtuesi i policisë rrugore Mitat Tola ishte duke dhënë një mesazh për mediat, dhe po apelonte për të qenë më të kujdesshëm gjatë lëvizjes në rrugë, një aksident ka ndodhur pas krahëve të tij.

Pavarësisht trafikur në Qafë-Kashar dhe pranisë së madhe të Policisë, kjo nuk e ka shmangur këtë aksident, që fatmirësisht nuk ka pasur të lënduar, por vetëm dëme materiale.

Video në Linkun më poshtë:

https://www.facebook.com/1502420603377639/videos/352302912128827/