Shisnin drogë nëpërmjet librave, si u kap skema e shqiptarëve nga policia italiane

Autoritetet italiane kanë vënë në pranga një bandë kriminale, e cila përbëhej nga shqiptarë dhe italianë.

Mediet fqinje raportojnë se pjesëtarët ishin të moshave 25 deri 50 vjeç dhe fitonin deri në 20 mijë euro në muaj nga shpërndarja e kokainës.

Gjithashtu, ata tregtonin edhe marijuanë.

Ndërkohë, pjesëtarët e bandës shtireshin sikur shisnin libra, arka dhe shishe verë, por në fakt tregtonin drogë.

Policia italiane e kuptoi skemën e tyre dhe vuri në pranga anëtarët e grupit.