Si merret koronavirusi, mjeku i njohur tregon mënyrat

Doktori i njohur, Arjan Harxhi foli për mënyrën se si merret koronavirusi. Ai tha në Open se koronavirusi merret lehtësisht nga rrugët e frymëmarrjes.

“Çdo e keqe e ka një të mirë”. Këtë do ta argumentoj tani. Asnjëherë nuk ka pasur një interes kaq të madh dhe asnjëherë nuk i është kaq shumë vëmendje higjienës. E kam fjalën për ato 10 pikat që ka publikuar edhe Ministria e Shëndetësisë se si të mbrohemi nga koronavirusi- tha Harxhi.

Cilat janë rrugët që merret koronavirusi? Koronavirusi mund të merret nëpërmjet rrugëve të frymëmarrjes. Pra me spërklat që dalin nga rrugët e frymëmarrjes mund të infektohesh- u përgjigj mjeku i njohur.