Si vjedhin maskat në Gjirin e Lalzit, vilat, supermarketet dhe makinat

Kohët e fundit në bregdet, është rikthyer frika e maskave. Janë disa raste të denoncuara kryesisht në Golem dhe Gjirin e Lalzit, për vjedhjen e supermarketeve, vilave, por dhe automjeteve.

Gazeta TemA ka mundur të sigurojë një video ekskluzive, se si vidhet një supermarket në Gjirin e Lalzit.