Studiuesja italiane bën zbulimin e madh të flamurit shqiptar

Studiuesja italiane Lucia Nadin ka bërë një zbulim befasues sa i përket flamurit shqiptar. Ai është i vendosur në një kishë qindra-vjeçare në një kishë në Venezia.

maxresdefault Screenshot_1
<
>

Kjo nuk është surprizuese duke pasur parasysh marrëdhëniet mes Skënderbeut dhe Venedikut, por ajo që është befasuese është respekti ndaj flamurit shqiptar duke e vendosur atë një bazilikën e një kishe.  Për më shumë shikoni videon e mëposhtme: