fbpx

Tirana sërish nesër pa drita, OSHEE publikon zonat

OSHEE ka publikuar një njoftim ditën e sotme, ku më 14 gusht (nesër) Tirana do të jetë pa drita.

Më tej, thuhet se në disa zona të kryeqytetit do të stakohet energjia elektrike, pasi po punohet për zëvendësimin e rrjetit të vjetër me të ri.

Njoftim për abonentët Tiranë:

#Tirana
Investimet e OSHEE, oraret dhe zonat e stakimit më 14 gusht

#OSHEE Rajoni Tiranë vijon punën intensive për zëvendësimin e rrjetit të vjetër me të ri, duke investuar në mbi 400 kabina.
Për datën 14 gusht, është planifikuar të punohet në 9 kabina, në oraret dhe zonat pa energji elektrike si më poshtë:

09:00-15:30/rruga “Besim Daja” pjesërisht, pranë Medresesë
09:00-15:00/rruga “Mine Peza” pjesërisht
14:00-15:00/pjesërisht midis rrugëve “Mine Peza” dhe “Sulejman Pasha”
09:00-15:00/pjesërisht zonat rreth rrugëve “Bako Dervishaj”, “Rruga e Elbasanit”, “Mustafa Lleshi”, “Sandër Prosi” dhe “Mihal Ciko”
12:00-13:30/rruga “Sotir Peci”, pranë Bllokut të Ambasadave
12.00-14:00/rruga “Kongresi Lushnjës” pjesërisht
14.00-16.00/pjesërisht rrugët “Kongresi Lushnjes” dhe “Ylbere Bylykbashi”
10.00-12.00/ pjesërisht rrugët “Prokop Mima” dhe “Ndrek Luca”